scroll

Werken bij MOS

Bekijk hier onze vacatures voor de vestigingen Oosterhout, Etten-Leur & Rijen

Salarisadministrateur m/v (beginnend)

Vestiging: Oosterhout
Niveau:
Junior / beginnend
Uren per week:
24 tot 40 uur


Over jou

Jij snapt de impact van een goed salaris- en personeelsbeleid en je houdt van afwisseling. Je staat aan het begin van je carrière in dit mooie vakgebied en wilt je theoretische kennis en praktische ervaring verder uitbouwen.

 • Je hebt een doortastend MBO werk- en denkniveau als het gaat om:
  – Verzorgen en onderhouden van de personeels- en salarisadministratie
  – Werken met personeelsinformatiesystemen
  – Goed en helder communiceren (intern en richting klanten)
  – Punctueel en zorgvuldig werken
 • Je kunt goed projectmatig werken
 • Je wilt je blijven ontwikkelen en bent klantgericht
 • Je hebt enige ervaring op het gebied van Payroll en liefst ook HRM, eventueel aangevuld met het praktijkdiploma Loonadministratie of VPS
 • Kennis van Loket.nl (of andere aanbieders) is een pré
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar en bent bereid flexibel met werktijden om te gaan; geen week is immers hetzelfde
 • Je neemt graag het initiatief en draagt met jouw gevoel voor humor en gezelligheid bij aan de leuke sfeer binnen ons team


Over jouw rol als beginnend Salarisadministrateur

Met jouw kennis en toewijding ben je een perfecte aanvulling op het bestaande team en het cijfermatige specialisme van MOS. Samen verzorgen jullie de personeels- en salarisadministratie van onze klanten in alle facetten: je voert mutaties door, helpt met het beheren en stroomlijnen van het payrollproces en zorgt dat vragen van onze klanten worden beantwoord.

Twaalf keer per jaar ben je scherper dan scherp; bij het uitkeren van salarissen mag immers niets, maar dan ook niets fout gaan. Want het succes van onze opdrachtgevers (en van hun bedrijven) begint bij het geluk van de medewerkers: tijdig en correct uitgekeerde salarissen vormen daarbij het oer-ingrediënt.

 • Je vertaalt de wensen en behoeftes van de klant naar concrete oplossingen en to do’s en deelt deze met je collega’s en in de systemen.
 • Je verdiept je in ontwikkelingen op het gebied van cao’s en HRM en de impact daarvan op onze klanten. Actualiteit leer je gestructureerd delen met klanten en collega’s binnen onze organisatie.
 • Je leert hoe je bestaande en nieuwe klanten adviseert over (aan salarisadministratie en HRM gerelateerde) oplossingen en denkt binnen het team actief mee over vraagstukken van je klanten en collega’s.

Jouw toewijding wordt beloond met een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. En uiteraard met de mogelijkheid om door te groeien op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied.


Wat maakt MOS Accountants & Adviseurs aantrekkelijk?

De sfeer op onze kantoren is informeel en ontspannen. We zijn middelgroot; onze medewerkers (ongeveer 45) kennen elkaar. Je krijgt bij ons de ruimte om vakinhoudelijk en persoonlijk te groeien. Vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.


Over jouw groeipad bij MOS

Als onderdeel van het team van salarisadministrateurs groei je stap voor stap in je rol als professional. Dankzij onze goed gedefinieerde werkprocessen en de begeleiding van een ervaren collega stroom je makkelijk in. Ook als je bepaalde programma’s nog niet goed kent. Je besteedt je opleidingsbudget slim om jezelf te ontwikkelen in dit mooie vakgebied.

Gedurende je carrière binnen Mos verdiep je jouw kennis rondom salarisadministratie en verbreed je jouw kennis rondom HRM. Uiteindelijk ben jij degene die in alles primair denkt in het belang van – de medewerkers van – onze klanten. Als zij óf collega’s je hulp of advies nodig hebben, sta jij paraat met raad en daad.


Over MOS Accountants & Adviseurs

Wij zijn accountants en adviseurs met een sterke ondernemersdrang. Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf en onderscheiden ons in deze markt door een zeer persoonlijke benadering. Hierdoor zijn wij in staat naast de ondernemer te staan en ondersteuning te bieden op nagenoeg alle financiële terreinen. Denk hierbij aan personeel, fiscale vraagstukken, bedrijfsoverdracht, inrichtingseisen van de jaarrekening en publicatiestukken, pensioenen en subsidies.

Dankzij onze flexibele organisatie met drie vestigingen en een allround opleidingsniveau van onze medewerkers, ondersteunen wij zeer uiteenlopende bedrijven in diverse branches binnen het MKB. Wij denken proactief mee, analyseren problemen binnen organisaties snel en doeltreffend en dragen met deskundigheid oplossingen aan.

Het doel van MOS Accountants & Adviseurs? Klanten ontzorgen op het gebied van financiële zaken en vraagstukken, zodat zij tijd hebben voor ondernemen.


Zie jij jezelf groeien bij MOS accountants & adviseurs?

Bel Richard van Koppen, vennoot bij MOS accountants & adviseurs: 0162 – 422 332 of stuur een e-mail naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie.

Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

LinkedIn

Zie jij jezelf groeien bij MOS accountants & adviseurs?

Bel Richard van Koppen, vennoot bij MOS accountants & adviseurs: 0162 – 422 332 of stuur een e-mail naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie.

Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

DIRECT SOLLICITEREN

OVERIGE VACATURES