scroll

Werken bij MOS

Bekijk hier onze vacatures voor de vestigingen Oosterhout, Etten-Leur & Rijen

HR Adviseur (m/v)

Vestiging: alle
Niveau:
medior / senior
Uren per week:
32 of 40 uur per week


Over jou

Jij bent een HR professional in hart en nieren. Je zet je specialistische kennis en ervaring graag in om ondernemers te helpen, maar houdt daarbij altijd de grote lijnen in de gaten. Werken bij een wat groter regionaal accountantskantoor past je goed; zo kun je jezelf blijven ontwikkelen in de breedte en diepte, zonder dat je het contact met de praktijk verliest.

Je werkt makkelijk samen met specialisten op het gebied van salaris en fiscaliteit en hebt ervaring in het managen van een klantenportefeuille. Actualiteiten bijhouden is voor jou vanzelfsprekend; het helpt je om zowel ad-hoc vraagstukken als complexe projecten efficiënt aan te pakken.

Om in je functie succesvol te zijn, beschik je verder over:

 • HBO werk- en denkvermogen
 • Een relevant diploma op het gebied van HR advies
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van HR advies
 • Een enthousiaste persoonlijkheid waarmee je in staan bent klanten professioneel, zorgvuldig en in begrijpelijke taal te woord te staan
 • Een collegiale werkhouding, want samenwerking met collega’s is een must
 • Flexibiliteit en het vermogen je aan te passen aan een dynamische omgeving
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré


Over jouw rol als HR Adviseur

Als HR Adviseur bij MOS Accountants & Adviseurs ben jij voor onze klanten én je collega’s een onmisbare schakel op HR gebied. Je denkt mee bij het opzetten van functieprofielen, arbeidsovereenkomsten, (personeels)handboeken en salarishuizen en begeleidt je klanten bij verzuimcasussen. Bij complexere vraagstukken werk je samen met een relatiebeheerder die over de essentiële klantkennis beschikt. Zo kom je al doende tot een volledig op-maat-pakket per klant.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden duik je in commerciële kansen voor MOS Accountants & Adviseurs en haar klanten:

 • Samenwerken met onze salaris- en fiscale specialisten om actualiteiten snel onder de aandacht te brengen bij klanten en collega’s, via social media, mailings en onze website
 • Ondersteunen van klanten bij conflicten met en disfunctioneren van personeel
 • Organiseren van klant- en medewerkersbijeenkomsten, deelname aan kennissessies en verzorgen van presentaties namens MOS Accountants & Adviseurs bij netwerkbijeenkomsten
 • Nieuwe klanten adviseren hoe zij hun HR beleid kunnen verbeteren
 • Ontwikkelen van aanvullende adviesproducten op het gebied van arbeidsovereenkomsten, verzuimvraagstukken, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van personeel


Over jouw groeipad bij MOS

Met jouw heldere kijk op HR help je ons dienstenpakket breder vorm te geven. Hiermee druk jij jouw persoonlijke stempel op de kracht van MOS Accountants & Adviseurs. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jouw werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren, de HR afdeling uit te bouwen en kennis te maken met onze klanten.

Per werkdag beslis je, afhankelijk van de vraagstukken waar je aan werkt, naar welke van onze vestigingen in Rijen, Oosterhout en Etten-Leur je rijdt. Om tot goede adviezen te komen, breng je ook regelmatig bezoeken aan je klanten. Zo creëer je voor jezelf uitdagende en gevarieerde werkweken, met een vertrouwde thuisbasis om rustig te kunnen werken.

Over MOS Accountants & Adviseurs

Wij zijn accountants en adviseurs met een sterke ondernemersdrang. Wij richten ons op het MKB waar we op allerlei gebieden met onze klanten mee kunnen denken. Onze persoonlijke benadering zorgt voor langdurige klantrelaties. Wij staan naast de ondernemer en bieden ondersteuning bij nagenoeg alle ondernemersvraagstukken.

Naast HR advies bieden wij kennis en ondersteuning bij fiscale vraagstukken, verzorgen wij alle denkbare fiscale aangiften, begeleiden we klanten bij bedrijfsoverdracht en financieringsvraagstukken, geven we ondersteuning tijdens diverse groeifases van onze klanten, adviseren wij bij automatisering en digitalisering van administratieve processen, verzorgen we subsidieaangiften en zijn we natuurlijk expert bij inrichtingseisen van de jaarrekening.

Dankzij onze flexibele organisatie met drie vestigingen en een allround opleidingsniveau van onze ruim 45 medewerkers, ondersteunen wij zeer uiteenlopende bedrijven in diverse branches binnen het MKB. Wij denken met onze klanten mee, analyseren problemen binnen organisaties snel en doeltreffend en dragen met onze deskundige medewerkers bruikbare oplossingen aan.

Het doel van MOS Accountants & Adviseurs? Klanten ontzorgen op het gebied van financiële zaken en vraagstukken, zodat zij tijd hebben voor ondernemen.


Wat maakt MOS Accountants & Adviseurs aantrekkelijk?

MOS Accountants & Adviseurs is een groeiende organisatie . We zien dat het aantal HR vraagstukken bij onze klanten toeneemt en willen daar goed op kunnen inspelen. Je krijg van ons dan ook alle ruimte om jouw visie op HR dienstverlening in de praktijk te brengen, met alle ruimte voor groei.

Vanzelfsprekend kun je bij MOS rekenen op:

 • Een salaris dat marktconform is en aansluit bij jouw werkervaring
 • De keuze om tussen 32 uur en 40 uur per week te werken
 • De mogelijkheid om thuis te werken via een thuiswerkregeling
 • Mogelijkheden voor een zakelijke telefoon en zakelijke auto
 • Per jaar 28 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een studieregeling voor verdere ontwikkeling
 • Een prima pensioenregeling evenals een WIA verzekering
 • Prettige collega’s

 


Zie jij jezelf groeien bij MOS Accountants & Adviseurs?

Bel Christian van Herwijnen, vennoot bij MOS Accountants & Adviseurs: 0161 – 230 717 of stuur een e-mail naar c.vanherwijnen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie.

Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

LinkedIn

Zie jij jezelf groeien bij MOS Accountants & Adviseurs?

Bel Richard van Koppen, vennoot bij MOS Accountants & Adviseurs: 0162 – 422 332 of stuur een e-mail naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie. Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

DIRECT SOLLICITEREN

OVERIGE VACATURES