scroll

Werken bij MOS

Bekijk hier onze vacatures voor de vestigingen Oosterhout, Etten-Leur & Rijen

Stage accountancy (HBO voltijd en HBO Duaal)

Vestiging: Oosterhout, Etten-Leur en Rijen

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplaats waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen in de rol van assistent-accountant in het MKB? Laat het ons weten! Wij verwelkomen ambitieuze stagiairs graag in onze samenstelpraktijk in Oosterhout, Etten-Leur en Rijen. Lees onderstaand wat er allemaal komt kijken bij een stageplaats op de samenstelpraktijk van MOS Accountants & Adviseurs.

Functieomschrijving

In de functie van stagiair bij MOS Accountants & Adviseurs staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je maakt kennis met verschillende aspecten van de samenstelpraktijk in een informele sfeer en onder persoonlijke begeleiding. Tijdens jouw stage bij MOS Accountants & Adviseurs zal je onder andere kennismaken met de volgende werkzaamheden:

 • Het verwerken van financiële administraties in verschillende boekhoudpakketten
 • Je wilt je blijven ontwikkelen en bent klantgericht
 • Het opstellen van tussentijdse financiële rapportages voor klanten
 • Het opstellen van samenstelwaardige kolommenbalansen
 • Het ondersteunen bij het risicogericht samenstellen van jaarrekeningen
 • Het voorbereiden van aangiften vennootschapsbelasting
 • Het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting
 • Je zult betrokken worden bij interne projecten die gericht zijn op persoonlijke én organisatorische ontwikkeling

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de ruimte om je tijdens de stageperiode te ontwikkelen in de rol van assistent-accountant en kennis te maken met de verschillende vakgebieden op de samenstelpraktijk. Bij MOS Accountants & Adviseurs word je persoonlijk begeleid in een informele, professionele en leerzame omgeving. Tijdens de stageperiode ontvang je een marktconforme stagevergoeding. Je werkt binnen een team met een vaste begeleider, maar hebt ook regelmatig contact met collega’s op andere kantoren en andere afdelingen. Je kunt ook rekenen op onze hulp wanneer je bezig bent met schoolopdrachten die vallen binnen de kaders van de stage. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, daardoor krijg je de kans om jezelf zowel op persoonlijk als professioneel gebied te ontwikkelen en om je leerdoelen te realiseren. Wil je na de stageperiode blijven werken op één van onze vestigingen? Tijdens je verdere studie is dat mogelijk in de vorm van een werkstudentschap en na je studie kun je solliciteren op een van onze vacatures!

Over MOS Accountants & Adviseurs

Wij zijn accountants en adviseurs met een sterke ondernemersdrang. Vanuit onze vestigingen in Oosterhout, Etten-Leur en Rijen richten wij ons vooral op het midden- en kleinbedrijf, met een zeer persoonlijke benadering. Hierdoor zijn wij in staat naast de ondernemer te staan en ondersteuning te bieden op nagenoeg alle financiële terreinen. Wij denken proactief mee, analyseren problemen binnen organisaties snel en doeltreffend en dragen met deskundigheid oplossingen aan. Denk hierbij aan personeel, fiscale vraagstukken, bedrijfsoverdracht, inrichtingseisen van de jaarrekening en publicatiestukken, pensioenen en subsidies.

Het doel van MOS Accountants & Adviseurs? Klanten ontzorgen op het gebied van financiële zaken en vraagstukken, zodat zij tijd hebben voor ondernemen.

Waar zijn we naar op zoek?

Deze functie is gericht op duaal studenten en derdejaars studenten van de hbo-bachelor opleiding accountancy die op zoek zijn naar een stageplaats. We vinden het belangrijk dat je jezelf herkent in de onderstaande kenmerken:

 • Je bent ambitieus, leergierig en gemotiveerd
 • Je hebt affiniteit met ICT
 • Je hebt interesse in financiën
 • Je hebt een klantgerichte instelling
 • Je voelt je thuis in een informele sfeer
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je bent energiek en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
LinkedIn

Zie jij jezelf groeien bij MOS accountants & adviseurs?

Bel Richard van Koppen, vennoot bij MOS accountants & adviseurs: 0162 – 422 332 of stuur een e-mail naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie.

Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

DIRECT SOLLICITEREN

OVERIGE VACATURES