scroll

Werken bij MOS

Bekijk hier onze vacatures voor de vestigingen Oosterhout, Etten-Leur & Rijen

Telefoniste / administratief medewerker (junior/ medior)

Vestiging: Oosterhout
Niveau:
Junior/medior
Uren per week:
24 tot 40 uur


Over jou

Je bent het visitekaartje voor onze klanten en werkt graag in teamverband. Je staat aan het begin van je carrière en wilt je theoretische kennis en praktische ervaring verder uitbouwen.

 • Je hebt een doortastend MBO werk- en denkniveau
 • Je bent sociaal en gastvrij ingesteld
 • Je wilt je blijven ontwikkelen en bent klantgericht
 • Je hebt kennis van het Microsoft Office pakket
 • Kennis van een administratief boekhoudpakket is een pré
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar en bent bereid flexibel met werktijden om te gaan; geen week is immers hetzelfde
 • Je neemt graag het initiatief en draagt met jouw gevoel voor humor en gezelligheid bij aan de leuke sfeer binnen ons team


Over jouw rol als telefoniste / administratief medewerker

Met jouw kennis en toewijding ben je een perfecte aanvulling op het bestaande team en het cijfermatige specialisme van MOS.

 • Je ontvangt bezoekers en neemt binnenkomende gesprekken aan
 • Je zorgt voor de correspondentie via post, via mail en via de portal
 • Je zorgt voor een representatieve uitstraling van het kantoor
 • Je zorgt ervoor dat de gegevens in het relatiebeheerpakket up-to-date zijn
 • Je assisteert het team van administratief medewerkers bij het verwerken van administraties

 

Jouw toewijding wordt beloond met een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. En uiteraard met de mogelijkheid om door te groeien op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied.


Wat maakt MOS Accountants & Adviseurs aantrekkelijk?

De sfeer op onze kantoren is informeel en ontspannen. We zijn middelgroot; onze medewerkers (ongeveer 45) kennen elkaar. Je krijgt bij ons de ruimte om vakinhoudelijk en persoonlijk te groeien. Vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.


Over MOS Accountants & Adviseurs

Wij zijn accountants en adviseurs met een sterke ondernemersdrang. Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf en onderscheiden ons in deze markt door een zeer persoonlijke benadering. Hierdoor zijn wij in staat naast de ondernemer te staan en ondersteuning te bieden op nagenoeg alle financiële terreinen. Denk hierbij aan personeel, fiscale vraagstukken, bedrijfsoverdracht, inrichtingseisen van de jaarrekening en publicatiestukken, pensioenen en subsidies.

Dankzij onze flexibele organisatie met drie vestigingen en een allround opleidingsniveau van onze medewerkers, ondersteunen wij zeer uiteenlopende bedrijven in diverse branches binnen het MKB. Wij denken proactief mee, analyseren problemen binnen organisaties snel en doeltreffend en dragen met deskundigheid oplossingen aan. Het doel van MOS Accountants & Adviseurs? Klanten ontzorgen op het gebied van financiële zaken en vraagstukken, zodat zij tijd hebben voor ondernemen.

LinkedIn

Zie jij jezelf groeien bij MOS Accountants & Adviseurs?

Bel Richard van Koppen, vennoot bij MOS Accountants & Adviseurs: 0162 – 422 332 of stuur een e-mail naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie. Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

DIRECT SOLLICITEREN

OVERIGE VACATURES