scroll

KLANTEVENTs

Aftermovie

MOS Padel & BBQ Event

Sporten, lachen, ontspannen, ontmoeten en genieten: ons eerste padeltoernooi was een groot succes!

Op woensdag 26 juni vond ons eerste MOS Padel & BBQ Event plaats, bij Plaza Padel in Waalwijk. Samen met klanten, relaties en collega’s van MOS speelden we de ‘King of the Court’-spelvariant. 

Met Pim van Bezooijen, Joep Welten en Anouk Swanen als eervolle winnaars van de derde plaats. Frank van Geersaem, Ralph Van Den Dungen en collega Peter Moerenhout op de tweede plaats. En een dikverdiende eerste prijs voor Daniel Berbers, Esther Hofstede en Arjan Van Der List (die zich in één rechte lijn opwerkten naar baan 1, en daar niet meer vanaf te slaan waren).

Video afspelen

De milieubewuste prijzen werden uitgereikt door Thijn Neggers van Neggers Reclame; heel veel borrelplezier met de re-board statafels in jullie eigen huisstijl! Uiteraard sloten we ons geslaagde event af met een borrel (of Aquarius), en met een barbecue.

Aan iedereen die er was: bedankt voor jullie bijdrage aan het geslaagde event. Graag tot een volgende keer!

Save the Date: woensdag 2 oktober
Ontbijtsessie over MKB Canvas

Veel ondernemers willen graag doorgroeien, maar zijn inmiddels zelf de bottleneck van hun groei geworden. Des te belangrijker om een moment te nemen om uit je bedrijf te stappen en tijdens een inspiratiesessie te reflecteren op je business. Het is de snelste en meest effectieve manier om de stap te maken van ‘bedrijfslijder’ naar leider van je bedrijf.

Tijdens de MKB Canvas inspiratiesessie van Hans van Gorp leer je wat de 9 pilaren zijn voor duurzame bedrijfsgroei. Dat wordt gedaan aan de hand van het MKB Canvas: een bewezen groeimethodiek waarmee je direct verbeteringen kunt doorvoeren. Tijdens deze inspiratiesessie krijg je praktische handvatten om verder te groeien, word je een spiegel voorgehouden en spar je met andere ondernemers over je business.

Zet alvast een kruisje in je agenda op woensdag 2 oktober. Deze ontbijtsessie zal starten rondom 08:00 uur. Verdere details en de mogelijkheid om in te schrijven volgen in augustus.

Save the Date: woensdag 13 november
Kennissessie over A.I.

Ben jij klant van MOS en wil je jouw kennis op peil houden? Met de mogelijkheid om informeel te connecten met collega’s en andere klanten van MOS? We zien je graag bij de eerstvolgende Kennissessie met als thema Artificial Intelligence, op woensdag 13 november.

Tech Expert Jarno Duursma praat je dan bij over alle trends en nabije ontwikkelingen. Dus Save die Date en graag tot ziens bij Allekante in Breda!