scroll

Werken bij MOS

Bekijk hier onze vacatures voor de vestigingen Oosterhout, Etten-Leur & Rijen

Juridisch Adviseur m/v (medior)

Vestiging: Oosterhout
Niveau:
medior
Uren per week:
28 tot 40 uur


Over jou

Als jurist zet je jouw kennis en werkervaring op het gebied van Ondernemingsrecht bij voorkeur pragmatisch in. Je bent van nature zelfstandig en proactief. Jij wacht opdrachten niet af, maar neemt initiatieven om jezelf intern en extern nuttig te maken. Met je klantgerichte doortastendheid krijg je de vraag van de klant altijd boven tafel.
Vuistdikke rapporten vermijd je waar mogelijk; veel liever werk je snel toe naar praktische antwoorden en oplossingen, waarbij je hart ligt bij lokaal ondernemerschap. Niets is waardevoller dan persoonlijk contact met de klant.

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, met Ondernemingsrecht als specialisatie
  • Je bent afgestudeerd aan het HBO of de universiteit (Nederlands recht), bij voorkeur Ondernemingsrecht
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende en commerciële werkhouding
  • Je bent 28 tot 40 uur per week beschikbaar


Over jouw rol als Juridisch Adviseur

Voor onze MKB klanten ben je een belangrijke sparringpartner. Je bent hun adviseur op het brede terrein van juridische vraagstukken voor ondernemers. Daarnaast sta je hen bij in trajecten met andere bedrijfsadviseurs en fiscaal adviseurs.
Binnen ons fiscaal-juridische team ben jij de juridisch specialist waar we altijd op kunnen terugvallen. Je werkt intensief samen met collega’s van onze drie vestigingen, voor klanten in de verre regio rondom Oosterhout, Etten-Leur en Rijen. Bij eenvoudige vraagstukken werk je autonoom en schakel je rechtstreeks met de klant. Bij complexere vraagstukken werk je samen met collega’s, waarbij jij alle juridische aspecten detecteert, onderzoekt en borgt.
In jouw functie krijg je veel verantwoordelijkheid en veel ruimte om je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Ook zorg je dat collega’s en klanten hun kennisniveau ontwikkelen, door informatieve bijdrages te leveren over actuele ontwikkelingen op fiscaal en juridisch terrein, die worden gedeeld via nieuwsbrieven, social media en tijdens klantbijeenkomsten.
Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • Vraagstukken van overdracht van onderneming
  • Het opstellen van overeenkomsten met derden


Wat maakt MOS Accountants & Adviseurs aantrekkelijk?

De sfeer op onze kantoren is informeel en ontspannen. We zijn middelgroot; onze medewerkers (ongeveer 45) kennen elkaar. Je krijgt bij ons de ruimte om vakinhoudelijk en persoonlijk te groeien. Vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.


Over jouw groeipad bij MOS

Als onderdeel van het fiscaal-juridisch team groei je verder in je rol als professional. Dankzij onze goed gedefinieerde werkprocessen en de begeleiding van een ervaren collega stroom je makkelijk in. Ook als je bepaalde programma’s nog niet goed kent.
Uiteindelijk ben jij degene die in alles primair denkt in het juridisch belang van onze klanten. Als zij óf collega’s je hulp of advies nodig hebben, sta jij paraat met raad en daad. Je besteedt je opleidingsbudget slim om jezelf te ontwikkelen in dit mooie vakgebied.


Over MOS Accountants & Adviseurs

Wij zijn accountants en adviseurs met een sterke ondernemersdrang. Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf en onderscheiden ons in deze markt door een zeer persoonlijke benadering. Hierdoor zijn wij in staat naast de ondernemer te staan en ondersteuning te bieden op nagenoeg alle financiële terreinen. Denk hierbij aan personeel, fiscale vraagstukken, bedrijfsoverdracht, inrichtingseisen van de jaarrekening en publicatiestukken, pensioenen en subsidies.
Dankzij onze flexibele organisatie met drie vestigingen en een allround opleidingsniveau van onze medewerkers, ondersteunen wij zeer uiteenlopende bedrijven in diverse branches binnen het MKB. Wij denken proactief mee, analyseren problemen binnen organisaties snel en doeltreffend en dragen met deskundigheid oplossingen aan.
Het doel van MOS Accountants & Adviseurs? Klanten ontzorgen op het gebied van financiële zaken en vraagstukken, zodat zij tijd hebben voor ondernemen.

Zie jij jezelf groeien bij MOS Accountants & Adviseurs?

Bel Richard van Koppen, vennoot bij MOS Accountants & Adviseurs: 0162 – 422 332 of stuur een e-mail naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie.
Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

LinkedIn

Zie jij jezelf groeien bij MOS Accountants & Adviseurs?

Bel Richard van Koppen, vennoot bij MOS Accountants & Adviseurs: 0162 – 422 332 of stuur een e-mail naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie. Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.

DIRECT SOLLICITEREN

OVERIGE VACATURES