scroll

Werken bij MOS

Bekijk hier onze vacature voor de vestigingen Oosterhout, Etten-Leur & Rijen

Junior Business Administration & Control Specialist

(Beginnend Assistant Accountant)

Ben je klaar met studeren en toe aan een carrière in de cijfers? Wil je steeds weer iets nieuws leren, zoals het superslim verwerken van administraties met geavanceerde software? Maar dan wel bij kantoor zonder poespas, met aandacht voor jouw talenten? Dan ben je bij MOS accountants & adviseurs aan het juiste adres!

Bij MOS accountants & adviseurs:

  • Ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met jouw cijfertalent;
  • Leer je werken met de nieuwste technologieën en dashboards;
  • Bieden we je verschillende opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen;
  • Werk je samen met 45 fijne collega’s voor verschillende klanten;
  • Krijg je een eigen laptop en een goed salaris.

 

Over jou

Jij bent klaar voor een leerzaam avontuur in de wereld van accountancy. Je bent nieuwsgierig naar alle kanten van het vak: van het bijhouden van dagelijkse administraties en correct toepassen van belastingregels, tot aan het begeleiden van bedrijfsoverdrachten en regelen van pensioenen en subsidies in de boekhouding. Je werkt graag op een vernieuwend kantoor waar slim wordt gewerkt in een fijne en gezellige sfeer.

Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde MBO-opleiding tot Business Administration & Control Specialist;
  • Vind je het tof om te werken met snelle nieuwe softwareprogramma’s;
  • Wil je leren om zelfstandig contact te hebben met klanten;
  • Ben je van nature goed in het analyseren van cijfers;
  • Sta je open voor continue vernieuwing.

 

Over ons

Wij willen samen met jonge talenten verder bouwen aan het succes van MOS accountants & adviseurs. Vanuit drie moderne kantoren helpen wij kleine en middelgrote bedrijven met alle cijfermatige zaken. Wij denken actief met onze klanten mee en geven advies over bijvoorbeeld belastingen, personeel, bedrijfsoverdracht, jaarrekeningen en subsidies. Ons doel? Ervoor zorgen dat klanten de administratie en financiële situatie op orde hebben, zodat zij meer tijd hebben om te ondernemen.

Samen bouwen wij aan jouw toekomst

Van een klaslokaal naar een kantooromgeving: dat is een flinke stap. Daarom maken wij het graag zo leuk en makkelijk mogelijk voor je. Dit doen we met persoonlijke begeleiding, geen strenge kledingvoorschriften, een modern kantoor met een gezellige sfeer, gezamenlijke lunch, vers fruit, een goede laptop en natuurlijk een goed salaris.

Zie jij een toekomst bij MOS wel zitten? Of heb je vragen?

Bel gerust voor een kennismaking met Richard van Koppen op 0162 – 422 332 of stuur een mailtje naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie. Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.
LinkedIn

DIRECT SOLLICITEREN

OVERIGE VACATURES