scroll

Werken bij MOS

Bekijk hier onze vacature voor de vestigingen Oosterhout, Etten-Leur & Rijen

Afstudeerstage Optimalisatie Dashboards en managementrapportage (BI Tools)

Wil jij (samen met een medestudent) je afstudeerstage doen op een plek waar je ruimte krijgt om te shinen? Waar je aan de slag kunt met een concrete opdracht die prikkelt en uitdaagt? En dan het liefst bij een kantoor zonder poespas, met collega’s die je ondersteunen en die oprechte interesse hebben in je werk? Dat klinkt dan als een afstudeerstage bij MOS accountants & adviseurs!

Bij MOS accountants & adviseurs:

  • Krijg je alle ruimte om jouw inzichten en talenten te etaleren;
  • Kun je werken met de nieuwste technologieën en dashboards;
  • Worden jouw ideeën en suggesties waar mogelijk écht geïmplementeerd;
  • Werk je samen met 45 financiële toppers voor verschillende opdrachtgevers;
  • Krijg je een prima stagevergoeding.

Over jou

Je hebt bij Avans Hogeschool hard gewerkt, veel geleerd en je talent ontwikkeld. Je weet wat je kan en laat dat graag zien. Tegelijkertijd weet je dat er binnen het financiële spectrum nog heel veel te ontdekken is. Je ziet het als een uitdaging om daarmee aan de slag te gaan bij een vernieuwend accountantskantoor. Met beide handen pak je de kans aan om managementrapportages met dashboards via BI Tools naar een nóg hoger niveau te tillen. Samen met even ambitieuze financiële specialisten als jij.

Daarnaast:

  • Zit je in de laatste fase van HBO Accountancy of Finance & Control;
  • Raak je snel vertrouwd met nieuwe softwareprogramma’s;
  • Ben je een sterke analyticus, maar kun je ook pragmatisch denken;
  • Ben je een behulpzame en leergierige teamspeler.

 

Over ons

Wij willen samen met jonge talenten verder bouwen aan het succes van MOS accountants & adviseurs. Vanuit drie moderne kantoren helpen wij kleine en middelgrote bedrijven met alle cijfermatige zaken. Wij denken actief met onze klanten mee en geven advies over bijvoorbeeld belastingen, personeel, bedrijfsoverdracht, jaarrekeningen en subsidies. Ons doel? Ervoor zorgen dat klanten de administratie en financiële situatie op orde hebben, zodat zij meer tijd hebben om te ondernemen.

Samen zetten we een stap vooruit

Je afstudeerstage is een belangrijke stap in je opleiding. Die stap ondersteunen we graag met een persoonlijke begeleiding, goede afspraken, een praktische ondersteuning en vooral ook tijd en aandacht voor je afstudeerproject. We bieden je een fijne werksfeer in een modern kantoor, met gezamenlijke lunches, vers fruit en gezonde ambitie.

Zie jij een toekomst bij MOS wel zitten? Of heb je vragen?

Bel gerust voor een kennismaking met Richard van Koppen op 0162 – 422 332 of stuur een mailtje naar r.vankoppen@mosaccountants.nl, bij voorkeur inclusief CV en motivatie. Je kunt ook het formulier in de rechterzijbalk van deze pagina gebruiken.
LinkedIn

DIRECT SOLLICITEREN

OVERIGE VACATURES